WEBB & KOMMUNIKATION

Pride 2012 Kampanj argument

Det går inte att leda eller sälja tjänster om du inte kan kommunicera och marknadsföra. Vare sig det rör sig om produkter eller idéer. Jag har en bred och lång erfarenhet av olika typer av projektledning och olika typer av kommunikation. Sedan några år har jag vidgat mina uppdrag till att projektleda och sköta kommunikationsaktiviteter och olika typer av förenings-, och företagssupport.

Bilden ovan är från den kampanj jag ansvarade för i min roll som festivalchef för Stockholm Pride 2012. Kampanjen blev väldigt uppmärksammad togs fram av Stockholm Pride tillsammans med studenter från Berghs School of Communication, som ett examensprojekt. Projector var produktionsbyrå för de sex olika kampanjsiterna. Pressmeddelandet hittar du här på MyNewsdesk.

NTK styr

Ett av uppdragen jag har inom detta segment är att vara generalsekreterare för Nätverket för Telekomanvändare – NTK.

Förutom att administrerar föreningen och föreningens servicebolag sköter jag extern och intern kommunikation (webb, LinkedIn, Twitter och nyhetsbrev), arrangerar medlemsaktiviteter, sköter medlemskontakter och servar styrelsen med kallelser, protokoll och ekonomirapporter. I uppdraget ingår också att skriva artiklar, blogginlägg, svara på remisser och liknande.

Planeringshelg Malmö 1510

Andra uppdrag jag har är bl a att löpande sköta kommunikation (t ex webb, sociala medier, nyhetsbrev, strategier mm) för Call Center Management, Teleutbildningar.se, Grannsamverkan i Brukskvarn, SoundFactory Produktions och Stockholm Gaylife.

Tidningen Elev

Kuriosa

Mitt första uppdrag med press och kommunikation var när jag fick ta över rollen som chefredaktör på Tidningen Elev, Elevorganisationen Stockholms läns medlemstidning. I det arbetet ingick också att stötta elevkårerna med sitt arbete med skoltidningar. Bl a hade vi ett samarbete med Aftonbladet om utbildningar.