TELEKOM & IT

Project 1

Jag arbetar med uppdrag inom projektledning, strategi, ledarskap, rådgivning och utbildning inom telefoni och IT relaterade tjänster.

Bakgrund

Sedan 1987 har jag arbetat med telefoni och telekommunikation. Av ren slump hamnade jag som telefonist på Huddinge sjukhus och på den vägen är det. Vägen från Huddinge sjukhus gick via jobb som driftoperatör på Regeringskansliet, chef växel på Karolinska sjukhuset och tillbaka till Huddinge sjukhus igen 1991 som ansvarig för telesystem. Där blev jag kvar till 1998 då jag flyttade till Dublin i ett år och jobbade som Communication Analyst i ett år.

Det blev sen några år som Telekonsult och sen blev jag chef för telefoni och telekommunikation på Länsförsäkringar AB fram tills jag åter igen blev telekonsult med eget bolag 2012. Eftersom jag gjort det mesta och oftast på stora företag med komplicerade lösningar så har jag en bred erfarenhet. Både av saker som fungerat bra och saker som fungerat mindre bra. Här på sidan har jag försökt beskriva de olika projekt och uppdrag jag haft och har.

Samarbetar

Har valt att i mina uppdrag främst samarbeta som partnerkonsult till Telemanagement. Ett bolag som har kompetens inom alla delar kring ICT, allt från strategier, upphandling, och projektledning. Har också samarbetsavtal med Call Center Management och finns som registrerat företag hos e-work.