Festival, evenemang och konferenser

När du ska arrangera ett evenemang, vare sig det är ett mindre möte eller en stor festival så kräver det att allt fungerar. Alla detaljer behöver falla på sin plats. Allt ifrån inbjudningar till genomförande.

Tidplaner och budget måste hållas och hållas koll på. Deltagarna och /eller föreläsare och artister måste känna sig nöjda. Allt detta kan jag hjälpa dig med.

 

De tjänster jag jag hjälpa dig med är bland annat:

  • Projektledning av helhet eller delar
  • Kommunikation och marknadsföring
  • Genomförande
  • Rådgivning (innan – “hur gör jag?” eller efter – “hur blev det såhär?”)

Mina erfarenheter

Jag är en erfaren projektedare för både festivaler, konferenser, nätverksträffar och turnéer. Främst genom mina uppdrag för föreningen Stockholm Pride där jag under många år varit ansvarig för deras festivalområde Pride Park.

Men även genom mitt mångåriga engagemang i Avaya Användarförening där vi mellan en till två gånger om året under många år arrangerade konferenser för upp till ett hundratal deltagare med allt från middagar, kvällsunderhållning och miniseminarier.

I mitt pågående uppdrag för Nätverket för Telekomanvändare – NTK arrangerar vi mellan 5-6 nätverksträffar per år. Genom mitt projektledaruppdrag för QX har jag varit projektledare för försäljningsturnéer genom Sverige.

I mitt senaste stora uppdrag som projektledare för EuroPride 2018 har jag både ansvarat för årsmöte för internationella organisationen EPOA samt en turné där vi under ett år besökt ett tiotal internationella pridefestivaler och haft allt ifrån mottagningar, informationstält och uppträdanden.

Genom mitt egna engagemang i Teleutbildningar.se har jag också en väldigt praktisk och handgriplig erfarenhet av att arrangera och leda utbildningar.

Aktuellt