Nytt nätverksmöte på NTK i februari – Framtidsspaning och trender 2020

För dig som arbetar med telefoni och telekom på företaget har Nätverket för Telekomanvändare – NTK ett nytt intressant nätverksmöte i februari. På allmän begäran återkommer de med sitt populära tema framtidsspaning och trender inom telekommarknaden.

Som generalsekreterare för nätverket tycker Alf självklart alla nätverksmöten är intressanta, men just detta vill Alf speciellt rekommendera.

Bertil Nordlund från Knowit och Jukka Ristijärvi från Telemanagement tar i år en titt på de viktiga trenderna i marknaden och hur den kommer att utvecklas, vilka effekter digitaliseringen ger samt hur vi som användare och ansvariga för detta viktiga område kan påverkas. Vi kommer att få höra kring trender som påverkar oss och hur vi ska förhålla oss till men vi kommer att beröra en del praktiska och jordnära frågeställningar som kan vara till nytta redan under 2020.

Självklart kommer mycket annat upp också i de intressanta diskussioner som brukar förekomma. All praktisk info och om hur du anmäler dig hittar du i deras inbjudan. Om du har frågor kan du också kontakta Alf direkt.