Jag kan hypnotisera. Hur spännande känns inte det? För några veckor sedan gick jag en kurs i hypnos hos Erik Olkiewicz.

Det var verkligen jättespännande två dagar. En stor ögonöppnare för mig. En kurs som handlade att hypnotisera men samtidigt fick jag också att lära känna mig själv. Hur min hjärna fungerar och hur mycket jag faktiskt (med eller utan hjälp) kan konstruera mina egna tankar. Vill själv sätta mig i förarsätet för min egen utveckling och släppa onödiga hinder och jantelag. Få metoder att hitta nya sätt att uppnå mina mål.

Min tanke med utbildningen var inte att jag skulle starta hypnotisera alla i min omgivning utan snarare att använda nya metoder för mental träning och coaching. Främst för mig själv men ser nu möjligheter att använda metoden i andra sammanhang.

Jobbar mycket i olika projekt och träffar en hel del bra människor som av olika skäl inte riktigt tror på sig själv och vad de kan åstadkomma. Hoppas kunna stötta en del av dem att verkligen tro på sig själva och att våga ta sig ut på lite nya djupare vatten.

Hör av dig om du vill veta mer om kursen!