Vi hjälper er att nå ut och nå fram

Kommunikation
Kontakta oss

Kommunikation, web & sociala medier

Det går inte att leda eller sälja tjänster om ni inte kan kommunicera och marknadsföra. Vare sig det rör sig om produkter, tjänster eller idéer.

Vi hjälper er med design, underhåll och uppdateringar av hemsidor samt uppdateringar av nyhetsflöden i sociala medier.

Mindre företag och småföretagare

Vi har satsat på att hjälpa mindre företag som inte själva har kompetensen eller tiden att själva sköta sin kommunikation. I våra uppdrag kan vi ta ett helhetsgrepp över design, texter, bilder och nyhetsuppdateringar. Du och ni är bra på er kärnverksamhet – vi ger er möjlighet att koncentrera er på den och avlastar med att sköta kommunikationen.

Story och hisspitch

Vi kan hjälpa er med er företagsbeskrivning, ”er story”. Vi kan tillsammans arbeta fram er ”hisspitch”, och era styrkor. Vi hjälper er med texter om ni behöver det och behövs det tas en bild eller filmas något kan vi också hjälpa er med det.

Sociala media

Vi kan också förutom att bygga själva hemsidorna också skapa och sköta platser på Facebook, LinkedIn, Instagram eller andra sociala medier.

Fördelarna med oss är att vi är företagare som själva startat från grunden och vet hur svårt och tidskrävande det kan vara med kommunikationen. Men också hur nödvändigt det är att den fungerar. Syns man inte finns man inte. 

Utbildning

Om du är osäker på vad du behöver och hur saker fungerar hjälper vi er med utbildning.

Våra tjänster

Ny hemsida

Är det dags att se över hemsidan? Eller behöver ni en ny? Oavsett vad så kan vi hjälpa er med det. 

j

Uppstart

Vi kan hjälpa dig komma igång med din kommunikation. Göra en färdig hemsida, skapa de sociala mediakonton ni behöver och utbilda er i hur ni göra själv. Vi har också möjlighet att ta bilder och ge er ett färdigt koncept.

Kommunikationsavdelning

Behöver du hjälp löpande eller tillfälligt med din kommunikation? Vi kan vara din egen kommunikationsavdelning. Vi kan underhålla din web med nyheter och uppdateringar, sköta dina sociala mediakonton och se till att allt fungerar som det ska.

Projektledning

Är det saker som händer som behöver koordineras? Vi hjälper er med projektledningen. Vi är erfarna projektledare inom både kommunikation, förändringsledning och teknik. 

u

Bollplank

Har det hänt något? Är ni rådvilla med vad som behöver göras? Vi kan ge er stöd eller fungera som ett bollplank kring er kommunikation. Antingen om det är en ren kris eller om det är rent generellt.

Bilder

Behövs det nya bilder till er hemsida eller något material? Nya profilbilder? Vi hjälper er med ert bildmaterial. Antingen om det är något enklare eller mer avancerat

Några exempel på uppdrag

 • Kommunikationschef för nordens största pridefestival
 • Projektledare och ansvarig för kommunikation för stort internationell festival
 • Krisledning för ett av Sveriges största försäkringsbolag
 • Redaktör för tidningen Elev
 • Ny hemsida och löpande hantering av kommunikation och sociala medier för IT-konsultföretag
 • Ny hemsida för lokal grannsamverkan
 • Ny hemsida för nystartad Advokatfirma
 • Löpande uppdateringar i sociala medier för handelskammare
 • Ny hemsida och löpande hantering av kommunikationen för intresse-, och nätverksorganisation
 • Framtagande av kommunikationsstrategi för internationellt projekt
 • Medial krishantering för idéell organisation

Aktuellt

I helgen är det Global Pride 2020

I helgen är det Global Pride 2020

Nu till helgen den 27 juni är det dags för den stora digitala pridefestivalen Global Pride 2020. En digital festival som ersätter många av de pridefestivaler som blivit inställda i och med Covid-19. Vi är stolta partners.

läs mer