Att samarbeta med andra tycker jag är viktigt. Det är också en av fördelarna med att vara egenföretagare – jag kan samarbeta i varje uppdrag med de som är bäst lämpade att vara med i just det uppdraget.

Idag hade jag ett kreativt lunchmöte med Pernilla Norman på Advokatfirman LexIT. Vi diskuterade framförallt GDPR och telekom. Sen diskuterade också marknadsföring i sociala medier och produktutveckling kring våra tjänster.

Pernilla och jag har jobbat tillsammans i ett antal upphandlingar genom åren och hon är en av Sveriges absolut bästa advokater kring GDPR och telekom.

På senare tid har vi samarbetat kring Nätverket för Telekomanvändare – NTK där Pernilla bland annat föreläst kring just GDPR. Jag har också ett uppdrag att stötta Pernillas advokatfirma LexIT med hemsida och liknande.

Det vart ett kul och kreativt möte. GDPR och telekom är betydligt roligare än det låter 🙂