Krishantering i Contact Center

På Nolldistans den 22 november kommer min kollega i Teleutbildningar.se, Jerry Nilsson, att vara talare i ett av sina favoritämnen – Krishantering i Contact Center.

Under sina många år som anställd traffic manager och nu som konsult i sitt bolag, Call Center Management, har Jerry stor erfarenhet av Contact Centrets alla olika utmaningar. Han kommer prata om de lärdomar, tankar och idéer om Contact Center och krishantering som han samlat på sig genom åren.

Incident? Felutskick? Olycka?

En trafiktopp som brukar bli en stor utmaning för ledarskapet, personalen och tekniken. Så oavsett om du är en extern kundservice, intern Servicedesk eller en telefonväxel/reception så finns ett antal saker som du bör ha med dig och kan ha tänkt på. Det kan ha varit ett felutskick till massor av kunder, en stor olycka eller en allvarlig IT-incident. Men oavsett orsak så innebär stora eller allvarliga händelser att ditt Contact Center kan drabbas av ett trafikstopp.

Utifrån några exempel och scenario bjuder Jerry bjuda på ett antal inspel och lärdomar som du kan ta med hem till din egen verksamhet. Det hjälpa dig att vara bra förberedd när den alldeles för stora trafiktoppen kommer.

Intresserad?

Om du vill veta mer om krishantering eller hur du kan utveckla din krishantering så hör av dig. Både jag och Jerry delar gärna med oss av våra samlade kunskaper och erfarenheter som vi samlat på oss genom åren. Vi håller både öppna utbildningar, företagsanpassade utbildningar och föredrag. Om du är på plats – kom förbi så tar vi ett snack.

 

Om Nolldistans

Nolldistans är mötesplatsen för dig som arbetar med digitala arbetsplatser. Konferensen nu den 22 november kommer helt och hållet att handla om hur framtidens kundkontakter sköts på bästa sätt. Detta både i teorin och i praktiken.

Du får veta vilken teknik som finns tillgänglig idag och vilken som kommer de närmaste åren. Oavsett om det gäller att prata, chatta eller låta en artificiell intelligens ta över samtalet.

På konferensen får du dessutom en bra möjlighet att lyssna på case från företag som lyckats med kundkontakten. Och chansen att nätverka med dina branschkollegor.Nolldistans hålls två gånger om året. Biljetter och hela programmet finns på Nolldistans webbplats.