Igår var kick-offen för EuroPride 2018. Under två härliga timmar i Kungsträdgården startade vi äntligen igång efter år och månader av förberedelser. Jag stod nedanför scenen och kände hur allt kom på plats, hur all spänning inför släppte och hur vi nu bara hade ett läge – framåt.

Fredrik Thorell hade satt ihop ett fantastiskt program med Frida Boisen som konferencier och bl a Plommons, Gunilla Backman, och Gladys Del Pilar med flera på scen. Ett starkt program som överraskade många.

Tanken med Kick offen var att bjuda både Stockholmarna och tillresta på något som en start mitt i centrala stan och det tycker jag vi lyckades bra med!

Kick-offen var ett samarbete med Lagerstam och festivalen Putte i Parken. Ett härligt gäng som det var lätt att samarbeta med. Nu återstår allt annat – men just kick offen var speciell för mig eftersom den var en del i det gemensamma EuroPride projektet som jag ansvarar för.