Nyheter & blogg

50 år efter Stonewall

För 50 år sedan idag startade upproret på The Stonewall Inn och starten för dagens pridefirande. Idag är jag på plats i New York för att fira och hedra.

läs mer

Tre steg till lyckad projektledning

Vilka tre steg till lyckad projektledning ser vi? Vilka delar i ett projekt gillar Alf mest? När och varför såg Alf ut som en kassler? Mer finns i avsnitt #137 av Sälj och Kommunikationspodden då Alf Kjeller gästar.

läs mer

Strömlöst – vad gör vi?

Stormen Alfrida slog ut elförsörjningen i stora delar av Norrtälje kommun i veckor. Hur klarar man sig som privatperson och företagare? Vilka krav kan man ställa på kraftbolagen och telekomföretagen?

läs mer

Nytt namn

Företaget har bytt namn. Från och med nu heter bolaget Alf Kjeller AB.

läs mer

Eventpodden #33

Imåndags blev jag intervjuad i Eventpodden om hur det var att projektleda ett av fjolårets största festivalprojekt. Lyssna här!

läs mer

En helg i Köpenhamn

Två spännande dagar i Köpenhamn och regionalt möte med InterPride. Träffat en massa härliga prideaktivister från runt om i Norden.

läs mer

Dags igen för ny utbildning

I mars ska jag hålla en utbildning igen i projektledning av event. I samband med det blev jag intervjuad av Innovative Event Management.

läs mer

Telefonväxeln kapad

I nyheterna idag står det om en myndighet vars telefonväxel blivit kapad. Är inte tyvärr inte förvånad.

läs mer

InterPride AGM i Saskatoon

Förra veckan var jag i Saskatoon för InterPrides årliga konferens och årsmöte. 4 dagar av intressanta seminarier, föreläsningar och nätverkande.

läs mer

En kreativ eftermiddag

Igår hade jag en kreativ eftermiddag kring ledarskap, projektledning och utbildning. Det kommer bli kul framöver 🙂

läs mer

Supplier of the year på SGLCC Awards

Under SGLCC Awards blev jag tilldelad priset Supplier of the Year. “For his pioneering efforts to bring the community together, commitment and leadership, we are proud to have Alf Kjeller Konsult as a part of SGLCC”

läs mer

Glad Påsk!

Hoppas du får en skön påskhelg! Själv ska jag passa på att vara ledig och ladda inför en spännande och intensiv vår!

läs mer

Tack för 2017! Vilket fantastiskt år!

Jag önskar alla kunder, samarbetspartners, familj och vänner ett Gott nytt år! Hoppas ni får ett fantastiskt 2018 fyllt med precis det ni vill. Tack för 2017! Ett för mig spännande år med flera utvecklande projekt och samarbeten. Det har varit...

läs mer

Gott nytt år!

Jag tackar för gott samarbete under 2017 och önskar alla ett Gott nytt år! Hoppas 2018 blir ett fantastiskt år!

läs mer

Krishantering i Contact Center

På Nolldistans den 22 november kommer min kollega i Teleutbildningar.se, Jerry Nilsson, att vara talare i ett av sina favoritämnen – Krishantering i Contact Center.

läs mer

Skype och voice- hur funkar det i praktiken?

Många pratar om att ersätta växeln med Skype men få har gjort det. Jag har tagit fram ett antal strategier åt olika företag, men osäkerheten internt har varit för stor för att de ska våga fatta beslut. Kom och lyssna på hur det funkar i praktiken.

läs mer

Möt Teleutbildningar.se på AFTTs konferens

På AFTT – Användarföreningen för tjänstebaserad telefonis nästa konferens i april kommer Jerry Nilsson, Call Center Management och jag vara på plats med Teleutbildningar.se. Vi ses väl?

läs mer

För digitalisering i tiden

Hur komme digitaliseringen påverka samhället? Kom till NTKs nätverksmöte och lyssna på Ann-Sofi Persson-Stenborg,  Kanslichef och Executive Director vid Digitaliseringskommissionen.

läs mer

Musikhjälpen 2016

Alla barn har rätt till utbildning och få en bra start i livet, även om man bor i ett land med krig och oroligheter. Därför är det självklart att jag skänker pengar till Musikhjälpen 2016.

läs mer

Utveckling av Grupp och Ledare

Jag tycker UGL är en av de bästa utvecklande utbildningarna som finns idag och jag är stolta över att vi kan erbjuda den till våra kunder till ett specialpris.

läs mer

Jerrys Customer Experience

Min partner inom Teleutbildningar.se Jerry på CMI Contact Center Expo & Conference. Naturligtvis blev det inte en enkel resa och praktiska exempel på Customer Experience.

läs mer

Partner Söderhamn Pride

Idag startar Söderhamn Pride och pågår till och med 5 juni. I år har jag valt att vara partner och stötta både festivalen och den tidigare i höst genomförda Transgender Day of Remembrance.

läs mer

Nu är Eurovision invigt

Nu är Eurovision invigt. I söndags ägde den riktiga invigningen rum, även om många delegationer varit på plats i över en vecka.

läs mer
Share This