Höstens första

Nu har Teleutbildningar.se höstens första nyhetsbrev ute. Denna gång pushar vi inför höstens omgång av Contact Center management, Teleansvar – Voice management och Sveriges mesta ledarskapsutbildning – UGL.

Contact Center management

Höstens omgång av vår numera tvådagarsutbildning i Contact Center management är planerad till 26-27 oktober. Precis som tidigare är den på KOM Hotel i Stockholm. Datum för vårens omgång är satt och är planerad till 26-27 april 2017. Även vårens utbildning är planerad att vara i Stockholm.

Kontakta Jerry Nilsson om du vill veta mer om Contact Center managementutbildningen. Utbildningen sker i samarbete med SundCom.

Teleansvar – Voice management

I höst kommer vi att hålla vår utbildning i Teleansvar – Voice management den 9-10 november. Denna också på KOM Hotel i Stockholm. Vårens omgång är planerad till den 17-18 maj. Vi har planerat att ha utbildningen i Stockholm, men vart i Stockholm är inte bestämt.

Om du har frågor om Voice management – kontakta Alf Kjeller som är utbildningsansvarig. Precis som för utbildningen i Contact Center management sker i samarbete med SundCom.

Utveckling av Grupp och Ledare – UGL

Höstens omgångar av Sveriges mesta ledarskapsutbildning, Utveckling av Grupp och Ledare – UGL, är den 24-28 oktober och 28 november-2 december. Utbildningarna går i Mullsjö, men det finns också möjlighet att gå dessa under samma datum fast i Skåne. Det är få platser kvar till höstens utbildningar så passa på att boka.

Om du har frågor om UGL utbildningarna så kontakta Alf Kjeller som är utbildningsansvarig. Utbildningen sker i samarbete med HK Partner.

Anmälan

Om du vill anmäla dig till någon av våra utbildningar så är du välkommen att göra det här.