Projektledning och verksamhetsutveckling. Från start till mål.

Vi hjälper er med projektledning, verksamhetsutveckling, kommunikation, utbildning samt chefs-, & ledarskap. Vi hjälper er att analysera nuläget, formulera målet, planera resan och sen genomföra den. Med andra ord att ta er och dig från start till mål.

Verksamhetsområden

De verksamhetsområden vi främst arbetar inom är Festival, evenemang & konferenserIT, telekom & arbetsplats samt Kommunikation, web & sociala medier.

Våra styrkor

Våra största styrkor att leda, strukturera, paketera, effektivisera och leverera. Därför är det inte konstigt att vi leder det mesta i projektform. Vi gillar att ta saker från start till mål och sen avsluta.

Samarbetspartners

Vi tror på gig-ekonomin och på samarbeten. Vi samarbetar vi med andra bolag och kreativa konsulter där det behövs. Bland annat med  Call Center Management och som partnerkonsult till Telemanagement. Vi arbetar också via konsultmäklare.

Ansvarsfullt företagande

Varje år sponsrar vi olika verksamheter och organisationer. Föremålen har varierat genom åren. Bl a Stockholm Pride och Söderhamn Pride, men även också RFSLs stödfond, katthem och fadderbarn via SOS Barnbyar.

När vi reser försöker vi resa så miljömedvetet vi kan. Åker tåg när det fungerar och kommunalt så mycket vi kan (om det inte är gång och cykelavstånd).

Försöker också handla rättvise och miljömärkt så mycket det går.

Läs mer i företagets Miljöpolicy, Kvalitetspolicy och hur företaget hanterar personuppgifter.

Medlemskap

Som företag har vi valt att vara medlem i ett antal organisationer och sammanslutningar.

Bland annat är företaget medlem i Företagarna, Nätverket för Telekomanvändare – NTK,  Stockholm Gaylife, Sveriges Kommunikatörer, Marknadsföreningen i Stockholm och SGLCC – Scandinavian Gay and Lesbian Chamber of Commerce.

Sociala Medier

Följ oss gärna i sociala medier för löpande uppdateringar. Företaget finns på Facebook och LinkedIn

Medarbetare

Alf Kjeller

Alf är en mycket engagerad, motiverad och högt presterande konsult. Drivkraften är komplexa frågeställningar såväl tekniska som organisatoriska. Styrkorna är lång erfarenhet av att arbeta med stora organisationer och att leda stora komplexa projekt med fokus på hög kvalitet, leverans i tid och inom budget. Alf styrka är också att leda projekt och linjeorganisationer genom att lyfta fram individuella personers styrkor och skapa motivation så att gruppens gemensamma mål uppfylls.

Alf har erfarenheter och stor kompetens inom projektledning och verksamhetsutveckling i flera olika branscher. Bland annat inom IT & Telekommunikation, festivaler & event samt kommunikation. Alf är dessutom utbildare inom projektledning och telekom.

Utmärkelser

Alf var en av finalisterna till “Diversity Index Award” 2018. 2013 fick kan priset  “Keep up the Good Work” på QX Gaygala för sitt arbete med Stockholm Pride. Alf har blivit tilldelad “Ambassador Award Multimedia Contact Centre” från Nortel för sitt arbete med att utveckla röststyrning och integration av röststyrningssystem med CRM och talsvarssystem.

Kontaktuppgifter
E-post: alf@alfkjeller.se
Telefon: +46-70-5720990

Alf Kjeller AB

Telefon:
Kontor: 08-660 09 90

Adress:
Tulegatan 34, 5 tr
113 53 Stockholm

Organisationsnummer:
556901-1710

Styrelsens säte är i Stockholm

Intresserad? Kontakta oss

11 + 12 =

Share This