Att göra ett avslut för ett projekt tycker jag är viktigt. Att dra lärdomar för det jag lärt mig, tacka alla som jag jobbat med (ett projekt är ju ett lagarbete) för bra arbete, klappa sig på axeln och gå vidare.

Och nu i helgen var det dags – årsmötet för European Pride Organisers Association i Bilbo och sista redovisningen av EuroPride 2018.

Rekord i deltagande

Denna gång var det ett rekord i deltagare och antalet medlemmar som var på plats. Det märks att intresset för internationellt arbete har växt och att intresset för pridefestivaler att samarbeta över gränserna har ökat.

Jag minns när jag var projektledare för EPOAs årliga möte i Göteborg 2017 – då var det också rekord och varje år har det nu varit fler deltagare än året innan. Så kul och bra för utvecklingen av arbetet för mänskliga rättigheter för alla.

Så tacksam över att få representera Stockholm Pride och att få möjligheten att träffa alla fantastiska pridearrangörer från hela Europa! Happy Pride!

Tack Emma Gunterberg Sachs för bilden på mig!

Ps. Bilbao är verkligen en fantastisk stad. Rekommenderar verkligen ett besök!