UGL – Utveckling av Grupp och Ledare

Som ett komplement till våra utbildningar inom Contact Center och Teleansvar kan nu Teleutbildningar.se erbjuda en av Sveriges mest efterfrågade ledarskapsutbildningar: ”UGL – utveckling av grupp och ledare”.

Jag har själv gått utbildningen och den har givit mig jättemycket. Jag har stor nytta av förmågan att förstå hur grupper utvecklas och i ”vilken fas” en grupp är i. Jag har fått en större självinsikt i hur jag själv fungerar och agerar i olika situationer. Att jag sedan har fått en hel del ”verktyg” i olika knepiga situationer har inte heller varit helt fel. Kan klart rekommendera UGL om du inte gått den.

Inte bara för chefer

Du behöver definitivt inte vara i en ledande befattning för att gå en UGL utbildning. Du kommer lära dig hur grupper fungerar och hur du själv fungerar i grupp. Du kommer få större självinsikt och ökat självförtroende. UGL utbildningen passar alla som arbetar med andra människor – systemförvaltare, projektledare, utbildare, kundtjänstchefer, teleansvariga, IT-chefer, kundtjänstmedarbetare, säljare etc.

Michael Kröger

I samarbete med Michael Kröger på HK Partner

För denna utbildning samarbetar vi med HK Partner. Kursen leds av Michael Kröger, av Försvarshögskolan certifierad handledare.

Michael är en inspirerande coach med en stark passion för personlig utveckling. Han har en bred utbildning inom det beteendevetenskapliga området. Michael är certifierad kommunikolog, certifierad coach (SCIC), diplomerad pedagog, NLP Practitioner samt certifierad UGL-handledare.

Läs mer

Läs mer om utbildningen här. Om du har några funderingar kring utbildningen är du välkommen att kontakta mig.

Teleutb Logga framsida 150910