Vilken bra start på helgen ! I lördags startade B Group sin Innovative Event Management utbildning. Alf var först ut med utbildning i projektledning för event. För honom var det tredje gången han höll i detta moment. Det blev en intensiv och rolig lördag med det här fina gänget!

Vikten av sin egen ”verktygslåda”

Jag tryckte speciellt på vikten av att skaffa sin egen ”verktygslåda” och delade med mig av mina erfarenheter, både bra och dåliga, som jag fått genom åren. Jag försökte också att ta upp sådant som man inte direkt kan läsa sig till i litteratur eller på nätet. Det finns ju en uppsjö av material och modeller kring projektledning. Förhoppningsvis gav jag dem en del matnyttigt.

Det är kul att utbilda och föreläsa tycker jag. Det blir en liten minnesboost, när jag tog fram materialet insåg jag att jag lett projekt i över 20 år och i alla möjliga former och modeller.

Det är kul med perspektiv

Det är också kul att möta andras reaktioner på det man gjort, jag kan tycka ”äsch, det där var väl inget” men i andras ögon kan det vara jättestort. Samma sak åt andra hållet – jag kan tycka att något var alldeles förträffligt märkvärdigt som andra kan rycka på axlarna åt. Det är så kul med perspektiv!

I november träffar jag detta gäng igen. Då ska jag utbilda i marknadsföring av event. Det ska också bli jättekul!

Veta mer?

Om du vill veta mer om utbildning i projektledning för event, Innovative Event Management eller projektledning i störst allmänhet – hör av dig så tar vi en fika!

Just Innovative Event Management tycker jag är en bra utbildning. Den innehåller flera moment som Idé och konceptutveckling, sponsorer, affärsmodeller & ekonomi, marknadsföring mm. Ett bra tips för dig som vill arbeta med event med andra ord!

/Alf