Dra nytta av våra erfarenheter

Utbildningar

Ny på jobbet? Nya arbetsuppgifter? Dags för energipåfyllning eller vill du utöka ditt nätverk? Oavsett anledning så är du välkommen på våra utbildningar.

Kontakta oss

Nytt ansvar? Nya arbetsuppgifter?

Har du fått ansvar för telefonin eller ditt Kontaktcenter och inte jobbat med det förut? Eller bytt tjänst och utökade arbetsuppgifter?

Dags att implementera en ny lösning och du fått ansvaret som projektledare? På väg att gå vidare till nya utmaningar och vill fylla på med nya kunskaper? Eller kan dina medarbetare mer än dig och du känner dig i underläge?

Eller helt enkelt bara vill få ny energi och möjlighet att utöka ditt kontaktnät?

Specialanpassade kurser

Vi vet hur det kan vara och har därför tagit fram några specialanpassade kurser för dig som arbetar med telefoni och Contact Center i samarbete med vår partner Call Center Management.  

Även om telefoni blir mer och mer integrerat i alla annan kommunikation, vilket vi anser det ska vara, så finns det fortfarande behov av kunskaper i hantverket. Tidigare arbetade vi under ett gemensamt namn – Teleutbildningar.se.

I och med Covid-19 är alla fysiska utbildningar inställda tills vidare.

Våra utbildningar

Telefoniansvar

Utbildning i telefoniansvar 

Utbildningen lotsar dig igenom krav som ställs på telefonin. De moment som berörs är bl a teknik, Customer experience, ekonomi, krishantering, systemförvaltning, leverantörsstyrning, projektplanering och support.

Du får tips och verktyg som du direkt kan omsätta. I våra öppna utbildningar lägger vi också extra tid för erfarenhetsutbyte och nätverkande.

Projektledning IT och telefoni

En bra grund för dig och er när ni ska planera för större förändringar inom IT, telefoni och Contact Center.  

Vi går igenom grunderna för ett projekt, hur man startar ett projekt och vad som krävs av en projektledare för att det ska bli en lyckad upphandling, implementation eller förändring.

UGL - Utveckling av grupp och ledare

 

UGL är Sveriges mest efterfrågade och en av de bästa ledarskapsutbildningarna som finns.

Fokus är på personligt ledarskap, feedback, kommunikation, individ- och grupputveckling. Allt i en underbar miljö och på kursgård som levererar kvalitetsmat och inspiration i internatform.

Telefoni för förvaltningsledare

Telefoni för förvaltningsledare

På en dag går vi igenom det viktigaste du behöver veta kring telefoni i din roll som förvaltningsledare. Vi går igenom de krav som ställs från bland annat ert Contact Center, er Helpdesk och hur telefonin påverkar företagets ansikte utåt.

Du får konkreta tips och verktyg som du kan omsätta i din vardag. På en dag går vi igenom det viktigaste du behöver kunna för att förstå hur telefonin fungerar för ditt företag eller organisation.

Contact Center Management och Bemanningsplanering

Utbildning i telefoniansvar

Sedan flera år samarbetar vi med Call center Management AB kring utbildningar och coachning inom hantverket Telefoni.

Vi utbildar och coachar i Contact Center Management och bemanningsplanering för dig som är chef för eller ansvarig för bemanningsplaneringen för ett Call-, eller Contact Center.

Mer information om dessa utbildningar hittar du på callcentermanagement.se.