Welcome to my Stockholm!

Blev intervjuad av Visit Stockholm och deras LGBT guide to Stockholm inför EuroPride 2018 i deras serie ”Stockholm Voices”. Det var lite kul att få beskriva de delar av Stockholm som jag gillar och som kan vara intressant för besökare att se och uppleva.

För mig blev det att besöka staden som turist, fast mentalt. Vad är unikt med Stockholm (förutom skönheten då)? Vad är det som vi tar för givet men som andra skulle uppskatta på ett annat sätt?

Självklart anpassade jag mig lite till vad andra i serien hade sagt – finna ju inte anledning att upprepa sig. Jag passade så klart på att lyfta Vasastan. Mitt hem sedan 17 år. Läs gärna intervjun med mig och de andra intervjuerna. Jag fick själv lite tips på saker som jag inte hade tänkt på. Man ska inte underskatta att vara turist i sin egen stad.