Verksamhetsområden

Vi har en bred erfarenhet från flera olika verksamhetsområden som kanske kan uppfattas helt olika. Vår erfarenhet är dock inte det. Det vi är bra på och det vi kan hjälpa till med är att få saker gjorda och att ta projekt eller förändring från start till mål. Att det blir resultat. I tid och inom beslutad budget.

Vår erfarenhet är att det är människor som gör affärer med människor. Det är också människor som ska samarbeta med andra människor och förändring och genomförande är något man gör tillsammans.

Vi arbetar med precis det. Att strukturera upp och paketera resan mot målet. Samla medarbetare och deltagare och tillsammans ta oss till önskat resultat.

Den fördel vi har av att arbeta i olika verksamhetsområden har gett oss en massa verktyg och insikter om att saker inte behöver göras på ett visst invant sätt. Att det kan vara bra att bryta mönster för att komma framåt. T ex använde vi erfarenheterna från biljettkassan på en festival till strukturen för byte av mobila handenheter på en IT-avdelning. 

Om du är intresserad av hur vi kan hjälpa er – tveka inte att kontakta oss.

Läs mer om våra verksamhetsområden

IT och Telekom

Vi hjälper företag och organisationer att få ordning på sin fasta-, och mobila telefoni, Contact Center eller andra IT-relaterade tjänster.

Läs mer

 

Evenemang, festival och konferenser

När du ska arrangera något, vare sig det är ett mindre möte, konferens eller en stor festival så kräver det att allt fungerar. Vi hjälper dig att genomföra ett lyckat evenemang.

Läs mer

 

 

Kommunikation, web och sociala medier

Vi hjälper företag och föreningar med sin kommunikation. Vi hjälper dig med hemsidor, text-, och bildproduktion och sociala medier. Antingen som en engångsinsats eller som löpande tjänst.

Läs mer

Kontakta oss

11 + 4 =

Share This